Over ons

Hallo! Mijn naam is Marina de Groot.

Mijn hele leven staat al in het teken van sporten! Vroeger als turnster, daarna als danser en daarna als fitness- en groepslessen docent bij verschillende sportscholen in het Gooi en in het buitenland. Zo heb ik les gegeven in Fitness, Total Body, Bodyshape, Seniorfit, Step, verschillende vormen van Zumba, Pilates, Pump, BBB, Kettlebell Training, HIIT Training, Circuit training en Bootcamp.

In 2016 ben ik erg ziek geworden. Na vele onderzoeken kwam eruit dat ik FNS heb.
Simpel uitgelegd: Mijn hersenen geven/ontvangen geen of verkeerde informatie van mijn lichaam. En mijn lichaam geeft/ontvangt geen of verkeerde informatie van mijn hersenen. In mijn geval betekende dat dus dat ik tremoren, spasmen en krachtverlies had in mijn ledematen en bovenlichaam. Het ergste daaraan was dat ik niet meer kon lopen. Dat betekende dus dat ik ook niet meer kon lesgeven!

Door thuis veel te sporten en door veel te wandelen buiten op krukken, ging het lopen zonder krukken steeds beter. Dit kwam doordat ik door veel te bewegen, sterk en in conditie bleef. Zo kwam ik steeds dichter bij mijn uiteindelijke doel; weer kunnen lesgeven. In september 2021 is het me gelukt mijn doel te behalen en ben ik weer begonnen met lesgeven!

Tijdens de periode dat ik zo ziek was, ben ik op het idee gekomen dit online platform te beginnen. Ik vond het belangrijk dat mensen ongeacht je lichaamsconditie, blessures, geldproblemen en/of andere obstakels moeten kunnen sporten wanneer en waar zij dat willen. Op deze manier kun je sterk, fit en vitaal blijft. Want je gezondheid is het alle belangrijkste wat er is!

Dus train je samen met mij Fittastisch!


Hallo! Mijn naam is Nikia de Groot.

 

Mijn gezicht zul je niet vaak voorbij zien komen, want ik werk meer achter de schermen als webdesigner, social media manager en als contactpersoon via de contactmiddelen.

Sinds begin 2022 ben ik woonachtig in Ecuador met mijn Ecuadoriaanse partner. Ik regel dus de website en alle social media op afstand.

Qua ervaringen en kennis heb ik een opleiding gevolgd in Smart Retail & Logistics en ben ik afgestudeerd in Management Retail. Ook heb ik een aantal cursussen op mijn naam staan zoals Lean & Creative, Sales- en Social Media training. En van 2019 t/m 2021 heb ik een eigen bedrijf gehad in speelgoed.

 

Nadat mijn moeder in 2016 in het ziekenhuis belandde, heb ik als mantelzorgster voor haar gezorgd omdat zij niet meer goed voor haarzelf en het gezin kon zorgen. Na vele jaren doorvechten zijn we nu weer beland op een punt dat mijn moeder haar passie voor sporten weer met anderen kan gaan delen.

 

Met mijn studies en ervaringen is het voor mij mogelijk om dit samen met mijn moeder te doen. En hoewel we een grote fysieke afstand tussen ons hebben, hebben we toch samen een prachtige betekenisvolle website gecreëerd.